Satakunnan Koneyrittäjät

Satakunnan Koneyrittäjät ry – Ammattilaisten asiantuntijaverkosto

Satakunnan Koneyrittäjät ry on Länsirannikon Konepäivien järjestäjätaho. 

Satakunnan Koneyrittäjät toimii aktiivisesti koneyrittäjien toimintaedellytyksien ja -olojen parantamiseksi liiton edustamilla toimialoilla. Pidämme yhteyttä paikallisiin asiakkaisiin ja viranomaisiin.

Yhdistykseemme kuuluu noin 150 aktiivista maarakennus-, metsä- ja turvealan koneyrittäjää, joiden konekanta on ajanmukaista ja toimivaa. Yhdistyksemme toimii alueemme jäsenten edunvalvojana sekä edistää koneyrittäjien mahdollisuuksia Satakunnassa.

Meillä on monipuoliset jäsenedut sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Lisäksi koulutamme koneyrittäjiä ja järjestämme heille vapaa-ajan toimintaa.

Olemme Koneyrittäjien liiton jäsenyhdistys. Koneyrittäjien liitto on 2500 energia-, maarakennus- ja metsäalan koneyrittäjän valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö.


Tule mukaan antoisaan toimintaan ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Jukka Storbergiin:
satakunnan@koneyrittajat.fi
0400 632 856

Tutustu meihin »

Konepäivillä tuodaan alaa tutuksi myös suurelle yleisölle

Satakunnan Koneyrittäjät on järjestänyt Länsirannikon Konepäiviä aina neljän vuoden välein jo vuodesta 1986 lähtien. Kantavana ajatuksena on alusta lähtien ollut halu tuoda alaa lähemmäs ihmisiä, ja tämän vuoksi tapahtuma on koko historiansa ollut maksuton. 

Konepäivät on kasvanut alueensa merkittävämmäksi konealan tapahtumaksi, joka tarjoaa antoisaa koettavaa jokaiselle. Vuoden 2019 Konepäivillä kupli lisäksi erityistä karnevaalitunnelmaa, sillä juhlistimme samalla yhdistyksemme 50-vuotiasta taivalta. 

Tervetuloa Länsirannikon Konepäiville! 

Katso näytteilleasettajat »